• Home  / 

Vervolgmodule Rugmassage met je onderarmen

Als professioneel masseur is het essentieel om je te blijven ontwikkelen en nieuwe technieken te leren. Weten hoe je kunt masseren met je onderarmen is belangrijk, zodat je dit kunt inzetten wanneer je je handen wat wilt ontzien. Ook geeft dit een andere beleving voor je massageklanten, zodat ze een nog fijnere ervaring zullen hebben. Om deze redenen biedt de vervolgmodule rugmassage met je onderarmen je de mogelijkheid om je massagekunsten uit te breiden met twaalf nieuwe technieken. Het brengt je vakmanschap naar een nog hoger niveau en kun jij je massageklanten nog beter behandelen.

Wat leer je in de Vervolgmodule Rugmassage met je onderarmen?

Vervolgmodule Rugmassage met onderarmen

Technieken: In deze module leer je twaalf nieuwe massagetechnieken op de rug en de schouders, waarvan enkele met je onderarmen. Ook leer je een andere manier om je massage te starten en enkele speels en luchtige technieken voor meer variatie. Met een uitgebreider aanbod aan opties kun je je massages beter afstemmen op de unieke behoeften van elke klant, wat een hogere tevredenheid geeft.

Lesmateriaal: Het materiaal is net zoals de basismodules toegankelijk via dit online lesplatform. Dit geeft je uitgebreide omschrijvingen van alle technieken, de instructievideo’s en je verlengde toegang tot het Kenniscentrum. Dit centrum biedt een schat aan theorielessen om je kennis te verdiepen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Waarom massage met je onderarmen leren?

Variatie: Het vraagt veel minder van jouw massage-handen, wat fijn is als je deze minder wilt belasten bijvoorbeeld als je veel masseert op een dag. En doordat je meer kunt variëren maak je elke massage leuker voor je klanten en voor jou als masseur.

Professionaliteit: Met een groter aantal mogelijke massagetechnieken kun je elke massage nog beter afstemmen op de individuele behoeften van elke klant.

Compleetheid: Deze nieuwe lesstof bouwt voort op de basismodules die je al geleerd hebt. Het sluit perfect aan op de al bekende massagetechnieken, waarmee je massages gevarieerder en completer worden.

Opzet van de Vervolgmodule Rugmassage met je onderarmen

Online Lesmateriaal: Bij inschrijving voor deze vervolgmodule krijg je opnieuw toegang tot het Kenniscentrum. Daarnaast heb je inzage in de gedetailleerde beschrijvingen en de video’s van de nieuwe gevorderden technieken. Daarnaast krijg je de praktische overzichten in groot lettertype, wat het leren makkelijker maakt.

Praktijkles: Deze praktijkles wordt gegeven in kleine groepen en soms aan tweetallen. Dit zorgt voor veel persoonlijke aandacht en dan is er  voldoende ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van een volledige cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Toegang: Je krijgt zes maanden toegang tot al het online lesmateriaal van dit onderdeel, met de mogelijkheid om te verlengen. Dit geeft je de flexibiliteit om in je eigen tempo te leren masseren en de technieken zo vaak als je nodig hebt te oefenen.

Praktische Informatie

Niveau: De Vervolgmodule Rugmassage met je onderarmen is geschikt voor deelnemers op MBO-niveau. Het is een vervolg op de vier basismodules, dus deze voorkennis is vereist.

Taal: Deze module wordt volledig in het Nederlands gegeven.

Tijdsduur: Deze vervolgmodule kan in verschillende lesvormen gevolgd worden:

  • Als één van de vier lessen in een avondcursus of
  • Tijdens een weekendcursus van twee dagen of
  • Tijdens een eendaagse vervolgcursus samen met een andere basis- of vervolgmodule of
  • In een workshop van drie uur bij een trainer in de praktijk.

Dit biedt jou de flexibiliteit om een lesvorm te kiezen dat het beste in jouw agenda past. Vraag aan de trainer bij wie je de basis hebt gevolgd, of zij/hij deze vervolgmodule ook in het assortiment heeft!

Kosten: De kosten van de module zijn afhankelijk van de gekozen cursus, maar zijn altijd all-inclusive. 

Aanmelding: Je kunt je eenvoudig aanmelden via onze website OMB-Academie.nl. Hier vind je ook meer informatie over de diverse cursusvormen en de lesdatums.

Met ontspannen groet,
Het team van de OMB Academie

>