Vervolgmodule Benen en Voeten masseren

Als professioneel masseur is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en nieuwe massagetechnieken te leren. Meer mogelijkheden hebben voor het masseren van de benen en voeten is belangrijk, zodat je meer klachtgericht kan werken en meer kan variëren. Je massageklanten zullen je er dankbaar voor zijn. Daarom biedt deze vervolgmodule benen en voeten masseren je de mogelijkheid om je massage vaardigheden flink uit te breiden met meer dan twintig nieuwe technieken. Het brengt je vakmanschap naar een nog hoger level en jij kan je massageklanten nog beter behandelen.

Wat leer je in de Vervolgmodule Benen en Voeten masseren?

Vervolgmodule Benen en Voeten Massage

Technieken: Je leert ruim twintig nieuwe handgrepen, waarvan een derde voor de voeten. Deze nieuwe technieken bevatten onder meer (stevige) strijkingen, wringen en fricties (zelfs met je knokkels). De module is zodanig samengesteld om jouw meer variatie te geven in de massages die je geeft en om je professionaliteit te vergroten. Met een bredere scala aan technieken kun je de massages ook aanpassen aan de specifieke behoefte van elke klant, wat leidt tot een grotere voldoening.

Lesmateriaal: Al het lesmateriaal is net zoals met de basismodules toegankelijk via dit online lesplatform. Het bevat uitgebreide beschrijvingen van alle technieken, de overzichten op twee A4'tjes, de instructievideo’s en de verlengde toegang tot ons Kenniscentrum. Deze geeft je een berg aan theorielessen om je kennis over het masseren te verdiepen en je massagekunsten verder te ontwikkelen.

Waarom meer Benen en Voeten masseren leren?

Variatie: Door het aantal technieken dat je beheerst meer dan te verdubbelen, kan je meer variatie aanbrengen in de massages die je geeft. Dit zorgt niet alleen voor afwisseling voor jezelf als masseur, maar biedt ook je massageklanten een rijkere ervaring.

Professionaliteit: Met een uitgebreidere set aan handgrepen kan jij je massages nog beter afstemmen op de individuele behoeften van al je massageklanten.

Compleetheid: De nieuwe lesstof bouwt voort op de basistechnieken die je al kent. Het sluit mooi aan op de bekende technieken, waardoor je de nieuwe lesstof snel in de vingers krijgt.

Opzet van de Vervolgmodule Benen en Voeten masseren

Online Lesmateriaal: Na je aanmelding voor deze vervolgmodule op OMB-Academie.nl krijg je opnieuw toegang tot het Kenniscentrum. Uiteraard krijg je ook toegang tot de gedetailleerde beschrijvingen en de video’s van de nieuwe technieken. De praktische overzichten in groot lettertype, wat het leren masseren veel makkelijker maakt, vind je er natuurlijk ook.

Praktijkles: Deze vervolgmodule geven we als onderdeel van een uitgebreidere vervolgcursus. De praktijklessen worden gegeven in kleine groepen of tweetallen. Dit zorgt voor persoonlijke begeleiding en voldoende ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van een volledige cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Toegang: Je krijgt een half jaar toegang tot al het lesmateriaal van dit onderdeel, met de mogelijkheid om daarna te verlengen wanneer je dat wilt. Dit geeft je alle flexibiliteit om in je eigen tempo te leren masseren en de nieuwe handgrepen zo vaak te oefenen als je wilt.

Praktische Informatie

Niveau: De Vervolgmodule Benen en Voeten Masseren is op MBO-niveau. Het is een vervolg op de basismodule benen en voetenmassage, dus deze voorkennis is een vereiste.

Taal: Deze module wordt volledig in het Nederlands gegeven.

Tijdsduur: Deze vervolgmodule kan in verschillende lesvormen gevolgd worden:

  • Als één van de vier lessen in een avondcursus samen met twee andere vervolgmodules en een oefenavond.
  • Tijdens een weekendcursus van twee dagen in combinatie met twee andere vervolgmodules en een oefenmiddag.
  • Tijdens een eendaagse vervolgcursus samen met een andere basis- of vervolgmodule.
  • In een workshop van ongeveer drie uur bij een trainer in de massagepraktijk. Vraag aan de trainer bij wie je de basis hebt gevolgd, of zij/hij deze vervolgmodule ook geeft!

Doordat we deze module in diverse lesvormen aanbieden, biedt dit jou de flexibiliteit om een vorm te kiezen die het beste bij je past.

Kosten: De kosten van de module zijn afhankelijk van het gekozen cursus, maar zijn altijd all-inclusive. 

Aanmelding: Je kunt je eenvoudig aanmelden via onze website OMB-Academie.nl. Hier vind je ook meer informatie over de diverse cursusvormen en de lesdatums.

Met ontspannen groet,
Het team van de OMB Academie

>