Vervolgmodule Borstkas en Buik Massage

Bij massage denken veel mensen niet snel aan het masseren van de borstkas en de buik. Dat is op zich logisch, want dit gebied kan kwetsbaar aanvoelen. Daarom zie je ook dat in de wellness branche dit meestal niet aangeboden wordt. Maar het is ook erg jammer, omdat een goede, zorgvuldige, afgestemde en gepaste massage van de borstkas en buik zoveel kan opleveren. Onze ervaring is dat mensen blij verrast zijn nadat dit gebied gemasseerd is en dat ze vooraf niet konden bedenken hoe fijn dit is. Met de Vervolgmodule Borstkas en Buik Massage kun jij deze massage leren.

In de praktijkles van deze module beginnen we altijd met een uitleg over de massage van dit gebied. Waar moet je rekening mee houden? Wat is de reden dat juist hier de zorgvuldigheid zo belangrijk is en waarom het veel mensen zoveel ontspanning kan opleveren. Er wordt altijd een veilige, rustige en ontspannen setting gecreëerd voordat we beginnen met het voordoen van de technieken op een assistente.

Wat leer je in de Vervolgmodule Borstkas en Buik Massage?

Vervolgmodule Borstkas en Buik

Technieken: De les is opgedeeld in twee onderdelen. die een logische opbouw hebben. In de eerste reeks met zeven technieken gaan we de massage van de buik leren. Er komen verschillende grote en kleinere strijkbewegingen aan bod en enkele stevigere technieken langs de ribbenboog. In de tweede reeks masseren we het geheel en gaat de aandacht ook meer naar de borstkas. 

Lesmateriaal: Het lesmateriaal is toegankelijk via dit online leersysteem. Dit omvat gedetailleerde beschrijvingen van de technieken, video’s en het Kenniscentrum. Dit centrum biedt uitgebreide informatie om je kennis te verdiepen en je vaardigheden te ontwikkelen.

Waarom Borstkas en Buik Massage Leren?

Aangenaam: Massage van dit gebied is onbekend bij veel mensen, maar het is zeer aangenaam en ontspannend. Mensen zijn na afloop altijd blij verrast en het kan veel onbewuste spanning vrijer maken.

Professionaliteit: Zorgvuldigheid is altijd essentieel bij massage en al helemaal bij massage van de voorkant van de romp. Je leert op professionele wijze deze massage te geven.

Compleetheid: In combinatie met de vier basismodules kun je hierna een massage geven van het gehele lichaam.

Opzet van de Vervolgmodule Borstkas en Buik Massage

Online Lesmateriaal: Na je aanmelding krijg je vernieuwde toegang tot het Kenniscentrum. Daarnaast tot al het lesmateriaal van deze module, met de beschrijvingen, de video’s en de overzichten van de  technieken.

Praktijkles: De praktijk lessen worden gegeven in kleine groepen of aan tweetallen. Dit zorgt voor ruime persoonlijke begeleiding en geeft voldoende ruimte voor vragen en feedback. Aan het einde van een volledige cursus ontvang je een certificaat.

Toegang: Je krijgt zes maanden toegang tot het online lesmateriaal met daarna de mogelijkheid om te verlengen. Dit geeft je de mogelijkheid om in je eigen leertempo de technieken te oefenen.

Praktische Informatie

Niveau: De Vervolgmodule Borstkas en Buik Massage is afgestemd voor deelnemers op MBO-niveau. De vier basismodules zijn verplicht als vooropleiding en kennis.

Taal: Deze vervolgmodule wordt uitsluitend in het Nederlands gegeven.

Tijdsduur: Deze module kan gevolgd worden in verschillende formats: in een workshop van drie uur, of tijdens een cursus met meerdere modules, zoals een eendaagse cursus, een avondcursus of in weekendcursus. Dit biedt je de flexibiliteit om een lesvorm te kiezen dat het beste in je agenda past.

Kosten: De kosten van deze module zijn afhankelijk van het gekozen format, maar altijd all-inclusive. 

Aanmelding: Je kunt je eenvoudig aanmelden via onze website OMB-Academie.nl. Hier vind je ook meer informatie over de diverse cursusvormen en de startdata.

Met ontspannen groet,
Het team van de OMB Academie

>