Basiscursus - de praktijklessen

Hierin staat het online lesmateriaal van de Basiscursus massage.Wil jij ook leren masseren? Klik hier om je aan te melden op OMB-Academie.nl.

8 Lessen

Cursus Stoelmassage

Bekijk de eerste les "Inleiding Stoelmassage" voor de inhoud van deze cursus.Wil jij ook stoelmassage leren? Klik hier om deze te bestellen op OMB-Academie.nl.

21 Lessen

Cursus Handmassage

Bekijk de eerste les "Inleiding Handmassage" voor de inhoud van deze cursus. Wil jij ook handmassage leren? Klik hier om deze te bestellen op OMB-Academie.nl.

15 Lessen

Cursus Voetmassage

Bekijk de eerste les "Inleiding Voetmassage" voor de inhoud van deze cursus. Wil jij ook voetmassage leren? Klik hier om deze te bestellen op OMB-Academie.nl.

12 Lessen

Cursus Holistic Pulsing

Bekijk de eerste les "Inleiding Holistic Pulsing" voor de inhoud van deze cursus. Wil jij ook Holistic Pulsing leren? Klik hier om deze te bestellen op OMB-Academie.nl.

10 Lessen

12 Lessen

Vervolgcursus 1

Vervolgcursus 1 kan je volgen nadat je de basiscursus hebt gedaan.Meer informatie over de inhoud kan je lezen op de website van de OMB Academie .

8 Lessen

Vervolgcursus 2

Vervolgcursus 2 kan je volgen nadat je de basiscursus hebt gedaan.Meer informatie over de inhoud kan je lezen op de website van de OMB Academie .

9 Lessen

Massage workshop voor twee

Bekijk de eerste les "Inhoud workshop voor 2" voor de onderdelen van deze workshop. Willen jullie deze workshop ook doen? Klik hier om deze te bestellen op OMB-Academie.nl.

21 Lessen

Pen
>