Basiscursus - de praktijklessen

Hierin staat het online lesmateriaal van de Basiscursus massage.Wil jij ook leren masseren? Klik hier om je aan te melden op OMB-Academie.nl.

Cursus Stoelmassage

Bekijk de eerste les "Inleiding Stoelmassage" voor de inhoud van deze cursus.Wil jij ook stoelmassage leren? Klik hier om deze te bestellen op OMB-Academie.nl.

20 Lessen

Cursus Handmassage

Bekijk de eerste les "Inleiding Handmassage" voor de inhoud van deze cursus. Wil jij ook handmassage leren? Klik hier om deze te bestellen op OMB-Academie.nl.

15 Lessen

Cursus Voetmassage

Bekijk de eerste les "Inleiding Voetmassage" voor de inhoud van deze cursus. Wil jij ook voetmassage leren? Klik hier om deze te bestellen op OMB-Academie.nl.

12 Lessen

Vervolgcursus 1

Vervolgcursus 1 kan je volgen nadat je de basiscursus hebt gedaan.Meer informatie over de inhoud kan je lezen op de website van de OMB Academie .

Vervolgcursus 2

Vervolgcursus 2 kan je volgen nadat je de basiscursus hebt gedaan.Meer informatie over de inhoud kan je lezen op de website van de OMB Academie .

Cursus Holistic Pulsing

Bekijk de eerste les "Inleiding Holistic Pulsing" voor de inhoud van deze cursus. Wil jij ook Holistic Pulsing leren? Klik hier om deze te bestellen op OMB-Academie.nl.

Pen
>